سبز قامتسه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طب سنتی - تقویت سیستم ایمنی افراد مبتلاء به ویروس کرونا و سایر بیماری ها - سبز قامت

سخن دوست :تو ته گودال رفتی و من شدم بالا نشین / از تو دارم آبرویی هم اگر دارم حسین

نسخه ای برای افراد بیمار (بخصوص ویروس کرونا) – طب سنتی

نسخه ای برای افراد بیمار (بخصوص ویروس کرونا) - طب سنتی

موضوع: طب

عنوان: تقویت سیستم ایمنی

طب سنتی

 

توضیح مطلب

نسخه ای برای افراد بیمار (بخصوص ویروس کرونا)

طب سنتی

 

اگر بدن انسان مواد غذایی کافی را دریافت نکند و نیز اگر سیستم ایمنی بدن ضعیف شود احتمال ابتلاء به بیمارها افزایش میابد.

 

براین اساس ما برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری و ویروس بخصوص ویروس کرونا یک برنامه تغذیه ای را به شما ارائه خواهیم کرد که به شرح زیر میباشد:

 

  • آشامیدن روزانه ۶-۸ لیوان آب یا سایر مایعات(این مورد کمک بسیار فراوانی به سیستم ایمنی بدن میکند.)
  • اگر فردی دارای علائم سرماخوردگی است از غذاهایی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کند.
  • از جوانه ها گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.
  • از انواع میوه ها مثل انار، پرتقال، گریپ فروت،  لیموشیرین، لیمو ترش، نارنگی، نارنج، سیب و … استفاده کنید.
  • مصرف جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت توصیه می شود.
  • از هویج و کدوحلوایی و شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده شود.
  • از مواد غذایی چرب که باعث التهاب در مجاری تنفسی میشود اجتناب کرد.
  • از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.
  • استفاده از منابع پروتئین مثل انواع گوشتها خصوصا مرغ و ماهی ،حبوبات یا تخم مرغ کاملا پخته حائز اهمیت است.
  • از انواع آجیل بسته بندی و بدون نمک  استفاده شود.
  • کرونا ویروس به دمای معمولی پخت (۷۰ درجه سانتی گراد) حساس است بنابراین به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی) خام و کامل پخته نشده اجتناب کرد. در صورتیکه محصولات گوشتی کاملا پخته باشد و با دست های تمیز آماده شود ایمن است.
  • از ظروف، قاشق چنگال شخصی استفاده شود.
  • امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد. توصیه می شود قبل از مصرف بسته ها نیز شسته شوند.
  • از خرید مواد غذایی فله یا باز خودداری شود.
  • در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست های خود و بیمار ضد عفونی شود.
  • سیر، زنجبیل و سایر مواد غذایی توصیه شده اگر چه به دلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید باشند اما شواهدی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویروس کرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند
به این پست امتیاز دهید.
Likes1Dislikes1
نظرات و ارسال نظر